Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προφίλ

Photo
Φωτογραφία προφίλ

Ως οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση ξεκίνησε από δεκαπενταετίας τις δραστηριότητές της με την επωνυμία «Γενικές Κατασκευαστικές Εργασίες σε Πολυκατοικίες». Τη τελευταία πενταετία, με την είσοδο και του διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού Μάριου Ανδρεόπουλου, η επιχείρηση επέκτεινε τις δραστηριότητες της παρέχοντας υπηρεσίες που αφορούν όλο το φάσμα της οικοδομής.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού, ο Μάριος Ανδρεόπουλος  κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΕΜΠ στο αντικείμενο «δομοστατικός σχεδιασμός και ανάλυση των κατασκευών», έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του ΕΚΠΑ που αφορούν τον «Αειφόρο Ενεργειακό Σχεδιασμό Κτιρίων και Δομημένου Περιβάλλοντος» και συνεχίζει να παρακολουθεί ανελλιπώς τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον τεχνικό χώρο.

Αποτέλεσμα της ένωσης της πείρας του πατέρα στον κατασκευαστικό χώρο και του δυναμισμού του νεότερου, ως Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού, είναι η δημιουργία ενός εταιρικού προφίλ εμπιστοσύνης, με έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

ΣΤΕΛΕΧΗ
  • Μάριος Κ. Ανδρεόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός ΜSc
  • Κωνσταντίνος Χ. Ανδρεόπουλος, Κατασκευαστής

Υπηρεσίες

Οι σπουδές και η εμπειρία μας διασφαλίζουν το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για Τοπογραφικές αποτυπώσεις, καθώς και για αρκετές άλλες υπηρεσίες.

Έργα

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δουλέψει πάνω σε πληθώρα έργων, μικρής και μεγάλης κλίμακας. Ενδεικτικά, μπορείτε να δείτε το έργο που αφορά Πολυκατοικία επταώροφη, και να επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα για μια εκτενέστερη λίστα.

Ψάχνετε έναν έμπιστο συνεργάτη για να υλοποιήσει το έργο σας; Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας πούμε τι χρειάζεται και πόσο θα κοστίσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ